فواید بیماری پارکینسون Fundamentals Explained

پارکینسون نوعی بیماری است که بیشتر افراد سال‌خورده را درگیر می‌کند؛ اما در جوان‌ترها نیز ممکن است بُروز کند. علائم این بیماری حاصل تخریب تدریجی سلول‌های عصبی در بخش‌هایی از مغز میانی است که کنترل‌کننده‌ی حرکات بدن است. علائم اولیه چندان چندان مهم به‌نظر نمی‌رسند: احساس ضعف یا سفتی در یکی از اندام‌ها (مثل پا) یا احساس لرزشی خفیف در یکی از دست‌ها در هنگام استراحت. سرانجام، این لرزش‌ها بیشتر و گسترده‌تر و عضلات سفت می‌شوند؛ درنتیجه حرکات آهسته و توازن و هماهنگی بین اندام‌ها تضعیف می‌شود.

با توجه به اینکه برای بیماری پارکینسون درمان قطعی وجود ندارد، پس درمان شدگان آن بسیار نادر هستند. تنها افرادی که از داروهای مخصوص در این زمینه استفاده می‌کنند، توانسته‌اند این بیماری را تا حد زیادی در بدن خود کنترل کنند.

ممکن است بتوان این وضعیت را به مراحل خفیف و متوسط و پیشرفته تقسیم کرد؛ اما هر مرحله می‌تواند مناطق خاکستری وسیعی داشته باشد.

با گذشت زمان ، اثربخشی داروهای پارکینسون کاهش می یابد.  در مرحله دیررس پارکینسون ، عوارض جانبی برخی داروها ممکن است از مزایای آن بیشتر باشد.

 تقریباً در همه موارد ، دارو برای کمک به مدیریت علائم جسمی و روانی مورد نیاز است.

  موقعیت جغرافیایی ممکن است یکی از دلایل این خطر بیشتر باشد.

آیا اژمایش یا روش خاصی برای تشخیص قعطی پارکینسون وجود داره؟و همسرم تا کی باید دارد مصرف کنه؟چون داروها بیحالش میکنه.

در حالی که هیچ علت شناخته شده ای وجود ندارد ، تحقیقات نشان داده اند که در گروه هایی از افراد، احتمال بیشتری برای ابتلا به این بیماری وجود دارد  ، که این گروه ها شامل موارد زیر است:

استالوو نیز قرصی است که از ترکیب کاربیدوپا/لوودوپا با انتاکاپن ساخته شده است.

عوارض ناشی از پارکینسون می تواند کیفیت زندگی و پیش آگهی را تا حد زیادی کاهش دهد.  به عنوان مثال ، افراد مبتلا به پارکینسون می توانند سقوط خطرناک و همچنین لخته شدن خون در ریه ها و پاها را تجربه کنند.  این عوارض می توانند کشنده باشند.

علائم غیر حرکتی ممکن است در بسیاری از افراد نیاز به درمان اضافی داشته باشد. این علائم می توانند با پیشرفت بیماری پیشرفت کنند.

مرحله ۳ مرحله میانی در پارکینسون است و نقطه عطف اصلی در پیشرفت بیماری پارکینسون است. بسیاری از علائم مشابه علائم مرحله ۲ است.

در این مرحله استقلال فرد مبتلا به پارکینسون کمتر می شود. در مرحله ۴، می توان بدون کمک ایستاد.

صفحه اصلی  مقالات  متخصص مغز و اعصاب متخصص مغز متخصص بیماری پارکینسون در تهران و اعصاب افسردگی درمان افسردگی ام اس درمان ام اس تشخیص و درمان ام اس کمر درد درمان کمر درد دیسک کمر سردرد درمان سردرد میگرن سرگیجه درمان سرگیجه درد گردن دیسک گردن علت درد گردن درد شانه پارکینسون درمان پارکینسون لرزش دست درمان لرزش دست و پا تشنج تشنج در اثر تب درمان تشنج درمان تشنج ناشی از تب صرع درمان صرع سکته مغزی سکته مغزی در کودکان تومور مغزی فلج مغزی مننژیت درمان مننژیت آنوریسم مغزی درمان آنوریسم مغزی اختلال خواب گالری ویدئو  درباره دکتر  تماس با دکتر 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *